lauantai 23. heinäkuuta 2011

Juoksuleiri 22.-23.7.2011

Jaskan juoksukoulun nuoret ja hieman vanhemmatkin kokoontuivat Jämille juoksun ja yhdessäolon merkeissä. Mukana leireilivät (kuva alla) Jaskan lisäksi Venla, Laura, Jassu, Sofia, Sonja, Peetu, Lassi sekä Jari ja Mika.

Riemua juoksuleirillä!

Jämi tarjosi jälleen kerran upeat puitteet leireilijöille. Myös luontoäiti oli puolellamme ja edellisen päivän vesisateet olivat historiaa. Säätila vaihtui hellesääksi, mutta sehän vain lisäsi juoksuhaluja. Nesteytyksestä toki huolehdittiin.

Sää suosi leiriläisiä

Samaan aikaan Tampereen laskuvarjokerho järjesti Jämillä laskuvarjourheilun SM-kisat. Saimme nauttia juoksutreenien ohessa myös taitavista laskuvarjohypyistä. 

Tandemhyppy

Auringonlasku liitovarjoillen

Lähtö leirille tapahtui perjantaina klo 10.00 Ylöjärven urheilutalolta. Jämille saavuimme noin klo 11.00. Huoneet saatiin vasta myöhemmin, mutta palvelu pelasi ja saimme vaihtaa vaatteet yläkerran toimistotilassa. Näin pääsimme lähtemään päivän ensimmäiselle lenkille. Tutustuimme maastoon juoksemalla kevyesti noin neljän kilometrin lenkin. Reima Country Center oli rakentanut hienon maauima-altaan alueelle, josta päätettiinkin nauttia heti lenkin jälkeen. Myös rantajalista ja lentistä ehdittiin pelailemaan.

Allasalue
Iltapäivän harjoitukseen liittyivät oleellisesti rappuset, joita leiriläiset juoksivat ylös alas kukin oman suoritustason mukaan.


Piinaportaat

Harjoitusten välissä oli hyvä rentoutuakin. Allasalue oli kovassa käytössä.


Jaskan kahvihetki
Kävimme tutustumassa myös hiihtoputkeen
Allaselämää

Tyttöjä hiukan jännitti osallistuminen tanssikilpailuihin, jotka jostain syystä kuitenkin peruuntuivat.

Lauantai aamuna lähdettiin klo 7.30 aamulenkille juosten noin neljän kilometrin lenkki.

Lauantaina aamulenkillä
Lenkin jälkeen nautimme runsaan aamupalan. Pienen lepohetken (jonka toiset käyttivät oikeasti lepäämiseen ja toiset uima-altaalla temmeltämiseen) jälkeen pojat juoksivat noin 10 km:n lenkin ja tytöt kävivät ihailemassa maisemia näkötornista.

Jaska järjesti osallistujille pienen kyselyn mm. toiveista ja tavoitteista. Selväksi ykköseksi listalla nousi lisäleirien järjestäminen. Myöskin tavoitteet olivat kaikilla leiriläisillä hyvinkin selvät.

Kaiken kaikkiaan leiri sujui hienosti ja olosuhteet olivat erinomaiset. Tulemme tänne uudestaankin. Lisätietoja Jämikeskuksesta http://www.jamikeskus.fi/.

Jämi tarjoaan ihanteelliset olosuhteet leireilyyn
 

Ei kommentteja: