keskiviikko 17. elokuuta 2011

Elo-juoksu juostiin aurinkoisessa kelissä

13.8.2011 juostiin Ylöjärvellä järjestyksessään toinen Elo-juoksu. Sää suosi juoksijoita ja maalin saavutti noin 160 juoksijaa toiset taivallettuaan 11,8 km ja toiset puolimaratonin. 15-vuotiailla tytöillä ja pojilla oli oma sarja ja matkana 5,6km.

Ihalaisen Peetu vei voiton 15-vuotiaiden poikien matkalla ajalla 32.47 ja toiseksi sijoittui Kurun Antti Aho. Sarjassa oli vain kaksi osanottajaa, johtuen varmaankin siitä, että ko. sarja otettiin mukaan vasta myöhemmin kisaohjelmaan. Kaikkia halukkaita tieto sarjan olemassaolosta ei varmaankaan tavoittanut.

Peetu noin kilometrin kohdalla

Puolimaratonilla Erojärven Vesa voitti kisan hienolla ajalla 1.16,00. Toiseksi sijoittunut Petri Leppänen jäi voittajasta vain 37 sekuntia. Kolmanneksi juoksi Kimmo Lajunen ajalla 1.17,23.

Puolimaratoonarit Petri Leppänen (vas), Kimmo Lajunen ja voittaja Vesa Erojärvi
11,8 km:n matkalla kovinta vauhtia piti Huhtalan Pasi taivaltaen matkan ajassa 42.07. Saman seuran Tampereen Pyrinnön Juho Heinonen jäi Pasista 41 sekuntia. Kolmenneksi juoksi Karran Tommi ajalla 43.12.