lauantai 4. kesäkuuta 2011

Helatorstain hulinat

Helatorstaina järjestettiin juoksukilpailuja ympäri Suomea. Nuoria Teivolaisia osallistui ainakin Äetsässä järjestettyyn Helaventtiin sekä Ylöjärvellä kisailtuun Siivikkalan kierrokseen. Lassi Hopeasalo juoksi hienon ajan Helaventissä. 10 km:n matka taittui ajassa 39,54 eli aika oli aivan loistava ja voitto 17-vuotiaiden sarjassa taattu.

Helaventin lähtö

Voittajan on helppo hymyillä

Siivikkalassa Siivikkalan kerho järjesti ties monennenko kerran perinteisen Siivikkalan kierroksen. Nuoria Teivolaisia oli kerääntynyt  paikalle ilahduttavasti, mutta vain tyttöjen sarjaan. Miehistä edustustakin olisi kaivattu. Nuoret kirmaisivat 1,7 km:n matkan jonka nopeiten juoksi Robert Strömsholm (13v). Tyttöjen sarjassa Jasmine Niemelä saavutti maaliviivan ensimmäisenä. Toisesta sijasta käytiin armoton loppukirikamppailu Sofia Martimon ja Venla Niemenmaan kesken. Voiton kamppailussa vei Venla. Mutta erittäin hieno juoksu kummaltakin. Myös neljännestä sijasta kehkeytyi taistelua Laura Tiuran ja Emmi Nikkilän välillä. Laura vei tässä taistossa voiton. Kaiken kaikkiaan tyttöjen sarjassa oli hienosti osanottajia.
Onnetar suosi montaa juoksun ystävää, sillä myöskin tänä vuonna arvontapalkintoja oli runsaasti jaossa. Kaikki tulokset