lauantai 25. kesäkuuta 2011

Sofia paransi omaa ennätystään reilusti

Ikaalisissa kisailtiin mukavassa juhannussäässä perjantaina perinteisissä Ikaalisten juhannuskisoissa. Nuoria ja vähän vanhempiakin oli saapunut paikalle runsaasti. Varsinkin muutamissa kenttälajeissa, kuten pituushypyssä osanottajia oli valtava määrä ja aikataulutkin venyivät sunnitelluista. Ikaalisten Urheilijat hoiti vankalla kokemuksella ja rutiinilla kuitenkin järjestelyt. Teivon juoksijoita paikalle oli saapunut kaksi; Sofia Martimo ja Jasmine Niemelä kisailivat tyttöjen 1000 m:lla.

Noormarkun Nopsan Jenni Walli tuli voittamaan ko. sarjan ajalla 3.27,97. Jenni oma ennätys on viime elokuulta, jolloin hän ylitti maaliviivan ajalla 3.18,22. Omasta ennätyksestä jäätiin siis jonkin verran. Toiseksi tullut Sanni Pajasmaa hävisi ensimmäisen sijan kahdella sekunnilla ja juoksi oman ennätyksensä 3.29.99. Myös Ikaalisten oma tyttö Sanni Haapasalo sekä neljänneksi sijoittunut Emmi Palonen Pirkkalasta löivät omat ennätyksensä.

Teivon tyttö Sofia Martimo oli hienosti viides ja hän paransi omaa ennätystään kyseisellä matkalla reilulla neljällätoista sekunnilla. Uusi ennätysaika on 3.47,62. Hienoa Sofia! Jasmine Niemelä oli kuudes ajalla 3.49,01. Kaikki tulokset naiset ja tytöt Kaikki tulokset pojat ja miehet